Det nærmer seg jul og det begynner å bli litt julestemning her på Bryggerhuset og Soltunet
Vi har åpent helgene frem mot jul og serverer fra vår julemeny
Unntaket er 9 og 10/12, da har vi rakfisk fra Valdres på menyen.
Vi har begrenset med plasser så husk å bestille bord
Velkommen!
Juleretter
Heldiggrisen229,-
Grillet surdeigsbrød, sennepsmajones, rødkål, ribbestek, syltet slangeagurk og svor
Inneholder: Melk, egg, hvete, sennep, sulfittGrisegodt199,-
Grillet surdeigsbrød, rødbetsalat, 2 hjemmelagde medisterkaker, bacon og sennepsmajones
Inneholder: Egg, hvete, melk, sulfittGullfisken229,-
Røkelaks, gravlaksmed sennepssaus, 2 typer sild, rødløk, saltkokte poteter, sennepsmajones og surdeigsbrød
Inneholder: Egg, hvete, melk, fisk, sennep, sulfittTradisjonen tro379,-
Juletallerken med ribbe fra gårdens gris, hjemmelagde medisterkaker, medisterpølse, rødkål, saus og poteter
Inneholder: Egg, hvete, melk, sulfittSurdeigsbrød med pesto
99,-Nystekt surdeigsbrød med vår hjemmelagde tomatpesto
Inneholder: Hvete, melkSjokkis-kaka
99,-Saftig sjokoladekake med sjokoladekremtopping og bær
Inneholder: Egg, hvete, melk
Middag fra 17, bord må bestilles
-
Forrett – «Havsmak»149,-
Laksemousse på vaffeltoast med salat, rogn og creme fraiche urtedressing Inneholder: Egg, melk, hvete, fisk, bløtdyr -
Hovedrett – «Anna»399,-
Andebryst fra Holte Gård med selleripure, rosenkål, syltet rødkål, småpoteter og saus Inneholder: Melk, sulfitt -
Dessert – «Reven rasker over risen»129,-
Riskrem pannacotta med bærsaus og bær Inneholder: Melk